φαρμακευτικός σύλλογος Πέλλας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 1ο ΙΝPΗΑΡΜΑ
2017-09-18 10:39:50

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου

 

Το InPharma2017 αποτέλεσε αφορμή και κοινό τόπο επιστημονικής σύμπραξης

 

Βρεθήκαμε στο σύλλογο, γίναμε παρέα, το σκεφτήκαμε, το σχεδιάσαμε ΚΑΙ το πραγματοποιήσαμε !

 

Έτσι βγήκε το 1ο Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου InPharma2017. Αυτές τις 2 μέρες όλοι ήταν μέσα και όχι σε άσκοπα πηγαδάκια και σε βόλτες συνειδητοποιημένοι ότι ήσαν εκεί μετά από την δική τους απόφαση να γίνουν καλύτεροι και να εκπαιδευτούν. Αντιστράφηκαν οι όροι που ξέραμε και αντί να είναι οι φαρμακοποιοί από έξω στους διαδρόμους μέσα ήρθαν ακόμα και τα στελέχη των εταιριών που στήριξαν το εγχείρημα για να εκπαιδευτούμε μαζί να επικοινωνήσουμε να ανταλλάξουμε.

 

Το InPharma2017 αποτέλεσε αφορμή ΚΑΙ κοινό τόπο επιστημονικής σύμπραξης: φαρμακευτικών εταιριών, του πανεπιστημίου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και τους αισθητήριους υποδοχείς της Π.Φ.Υ, τους φαρμακοποιούς.

 

Καθοριστική η παρουσία των κ.Αλεξιάδη και κ.Σινοδινού, ο πρώτος ως εκπρόσωπος του ΕΟΠΥΥ ως μέλος του ΔΣ και σύμβουλός τους, ο δεύτερος ως ζωντανό κομμάτι όλου του υγειονομικού χάρτη της χώρας, αποτέλεσαν την αφορμή για μία εποικοδομητική συζήτηση έτσι ώστε να φωτιστούν πολλά γκρίζα σημεία στην λειτουργία του φαρμακείου με γνώμονα την "Ποιότητα" !

 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που διανύσατε εκατοντάδες χιλιόμετρα απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα για να μας δώσετε την ευκαιρία να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας.

 

Δηλώνω γοητευμένος από το τελευταίο μισάωρο όπου με την ενεργή συμμετοχή των συνέδρων άνοιξε διάλογος με τον κ.Δημητρέλο νομικό σύμβουλο του Π.Φ.Σ σχετικά με το τι μπορεί να διεκπεραιώσει νομικά ένα φαρμακείο και τι όχι.

 

Του χρόνου σας περιμένουμε σε ένα:

- ακόμα πιο πλήρες

- ακόμα πιο ουσιαστικό

- ακόμα πιο εκπαιδευτικό

 

O Πρόεδρος του ΦΣ Πέλλας

Παναγιώτης Ζαρογουλίδης